Adresa:
Str. Schelei, Nr.1, Loc. Moineşti, Jud. Bacău, Cod 605400
Tel/Fax 0234-362220
E-mail: bibliotecamoinesti@yahoo.com

marți, 10 noiembrie 2020

Util pentru cadrele didactice

 

Ministerul Educației și Cercetării pune la dispoziția tuturor cadrelor didactice, începând de marți, 10 noiembrie 2020, sesiunile online de îndrumare și consiliere „Educația Continuă”, sesiuni pentru desfășurarea activității de predare în sistem online.

Acestea vor avea durata de aproximativ o oră și vor fi transmise live, zilnic, de luni până vineri, la ora 15:00, pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook ale Ministerului Educației și Cercetării, fiind coordonate și susținute de experții/autorii reperelor metodologice publicate în luna septembrie 2020 pe site-ul

http://educatiacontinua.edu.ro.

Prima sesiune de acest tip va fi susținută marți, 10 noiembrie, de către Gabriela Noveanu, secretar științific în cadrul Unității de Cercetare în Educație.

Sesiunea online va avea ca temă explicarea rolului reperelor metodologice, concepute ca formulă de sprijin în ceea ce privește predarea online, folosirea resurselor digitale și alegerea platformelor de lucru. Reperele metodologice conțin și exemple care să faciliteze utilizarea în predare-învățare-evaluare asistată de tehnologie.

https://www.facebook.com/events/810240556495557/

 Tema: „Repere metodologice pentru consolidarea achizițiilor învățării”

Webinarul se va concentra pe evidențierea beneficiilor aduse de aceste materiale-suport, create în scopul diminuării efectelor crizei generate de pandemie. Considerându-le atât valoroase, cât și actuale, vom răspunde la întrebări de tipul:

Cum eficientizăm predarea?

Ce înseamnă, în fapt, centrarea pe competențe în predare/învățare, dar și în evaluare?

Cum fundamentăm predarea remedială?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu