Adresa:
Str. Schelei, Nr.1, Loc. Moineşti, Jud. Bacău, Cod 605400
Tel/Fax 0234-362220
E-mail: bibliotecamoinesti@yahoo.com

luni, 21 noiembrie 2011

Jurnalul unui puşti


Graţie donaţiei doamnei profesor Rodica Ilioaia, căreia îi mulţumim şi pe această cale pentru generozitate, începând de marţi - 22 noiembrie 2011- puteţi beneficia de ultimele volume achiziţionate de biblioteca şcolii:

KINNEY, Jeff . Jurnalul unui puşti. Vol.1. Bucureşti: Editura Arthur, 2010.

KINNEY, Jeff . Jurnalul unui puşti. Vol.2 : Rodrick e cel mai tare. Bucureşti: Editura Arthur, 2010.

KINNEY, Jeff . Jurnalul unui puşti. Vol.3 : Ultima picătură. Bucureşti: Editura Arthur, 2011 .

            Jeff Kinney este designer şi dezvoltator de jocuri online şi autorul desemnat cel mai bine vândut de publicaţia New York Times. În 2009, Jeff a fost inclus de revista Time în topul celor mai influente 100 de personalităţi din lume. Şi-a petrecut copilăria în regiunea Washington DC şi s-a mutat în New England în 1995. Jeff locuieşte în partea de sud a statului Massachusetts împreună cu soţia şi cei doi copii.

Să fii puşti poate fi foarte nasol uneori. Şi nimeni nu ştie asta mai bine ca Greg Heffley, prins la înghesuială în şcoala generală, unde slăbănogii subdezvoltaţi împart culoarele cu puşti mai înalţi şi mai răi, care au început deja să se bărbierească.
În primul volum al seriei care a făcut ravagii, protagonistul, Greg Heffley, elev de şcoală generală, are de înfruntat toate problemele specifice vârstei : popularitatea în faţa colegilor, eternele fâstâceli în faţa fetelor, pofta de joc mult mai mare decât pofta de lecţii. Plină de un umor contagios şi de poante presărate la fiecare rând, desenată impecabil şi perfect potrivită universului oricărui băieţel, Jurnalul unui puşti îi va convinge şi pe cei mai leneşi copii că lectura nu este deloc o activitate plictisitoare.

4 comentarii:

  1. Multumim enorm doamnei profesoare Rodica Ilioaia pentru initiativa pe care a avut-o si mai ales copiilor care au contribuit cu cate un banut.Pot spune ca aceasta carte este extraordinara,astazi am imprumutat-o si am citit deja 114 pagini in doar cateva ore.Este extrem de accesibila oricarui elev de orice varsta.Are un limbaj usor fara neologisme sau cuvinte greoaie de care un copil obisnuit sa nu se fi lovit frecvent in vorbirea de zi cu zi.O recomand tuturor pustilor din scoala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mihai,
    Daca vei citi cu atentie vei vedea ca "Jurnalul unui pusti" este donatia exclusiva a doamnei profesor.Cu suma adunata in cadrul actiunii Un banut pentru o carte" s-au cumparat alte volume, promovate intr-o postare anterioara.
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. O carte incredibila.Este perfecta pentru cei care nu se dau in vant dupa citit.O recomand tuturor copiilor.Chiar mai populara decat Harry Potter.
    Sper sa il indragiti pe Greg...

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceste trei volume din Jurnalul unui pusti sunt adresate oricarui cititor de la cei mici la cei mari deoarece are un limbaj folosit de noi in viata de zi cu zi.Eu am citit aceste trei volume destul de rapid fiindca se citeste foarte usor.

    RăspundețiȘtergere