Adresa:
Str. Schelei, Nr.1, Loc. Moineşti, Jud. Bacău, Cod 605400
Tel/Fax 0234-362220
E-mail: bibliotecamoinesti@yahoo.com

joi, 24 septembrie 2020

Băiatul cu pijamale în dungi, de John Boyne


”Aceasta este povestea unui băiețel german pe nume Bruno, al cărui tată a primit o slujbă foarte importantă, ceea ce înseamnă că toată familia trebuie să se mute departe de oraș, într-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuință adevărată și unde în spatele unor garduri nesfârșite se află sute, poate mii de oameni îmbrăcați în pijamale în dungi. Brumo se străduiește să înțeleagă ce se întâmplă în jurul său. Cititorul bănuiește despre ce este vorba, dar bietul Bruno, nu. Pornește așadar să exploreze împrejurimile și zărește un punct, care devine o pată și o pată care devine băiat.

Scrisă într-un limbaj simplu, copilăresc, această carte este maimult decât o poveste pentru copii. Cititorul se va teme de momentul în care Brumo își va pierde inocența copilăriei și va începe să întrezărească adevărul, dar poate că lucrurile vor evolua și mai rău, și el nu va mai descoperi deloc adevărul.”

http://www.101books.ru/carte/descarca-johne-boyne-baiatul-cu-pijamale-in-dungi-pdf?fbclid=IwAR2vwvsYm1moLhddv2e-fZGyi48c8aq71S2pMgZ6IG_72cN72CK7NLc15iM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu