Adresa:
Str. Schelei, Nr.1, Loc. Moineşti, Jud. Bacău, Cod 605400
Tel/Fax 0234-362220
E-mail: bibliotecamoinesti@yahoo.com

duminică, 16 martie 2014

Concursul „Biblioteca Anului” - Update

"Pe 14 martie, s-a încheiat etapa votării pe facebook a filmelor înscrise în concurs, în cadrul celor 2 secţiuni: liceu şi gimnaziu. Aceasta a fost etapa evaluării subiective a filmelor, iar clasamentul îl ştiţi.
SECŢIUNEA LICEU
1. Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău – XG
2. Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău
3. Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău
SECŢIUNEA GIMNAZIU
1. Şcoala Gimnazială „Tristan Tzara” Moineşti
2. Şcoala Gimnazială „George Enescu” Moineşti
3. Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Bacău
4. Şcoala Gimnazială „Constantin Platon” Bacău
5. Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău
6. Şcoala Gimnazială Palanca
Această etapă a avut drept scop promovarea propriei biblioteci şcolare şi a şcolii. Dacă ne uităm la numărul de like-uri, dar şi la numărul de vizualizări de la fiecare filmuleţ, putem concluziona că obiectivul a fost atins de toţi participanţii: un număr impresionant de persoane au aflat despre fiecare bibliotecă şcolară prezentată în cele 9 filme din concurs. Felicitări tuturor participanţilor!
În această perioadă, se desfăşoară etapa de evaluare obiectivă, după o serie de criterii, realizată de un juriu imparţial. Având în vedere faptul că în această etapă există şi nişte reguli de punctare a filmelor, este posibil ca rezultatele finale să nu coincidă cu rezultatele voturilor date de voi. Pe 20 martie, vom anunţa rezultatele jurizării. Echipele care se vor clasa pe Locul I Liceu şi pe Locul I Gimnaziu vor merge în etapa naţională."
Sursa :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu